סדנת קונדיטוריה פרק א' - טארט לימון

לצפיה בסדנה

לאחר תשלום, תקבלו למייל פרטי גישה, איתם תוכלו להכנס לשיעור

כתוב את הכותרת כאן

טארט לימון (אופציה לחלבי או לפרווה)

לבצק פריך ללא גלוטן:

4\1 2 כוסות אבקת שקדים

3\1 כוס שמן קוקוס

3 כפות דבש

-מעבדים את כל החומרים במעבד מזון לבצק רך,מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה של 5 מ"מ ומקפיאים.מרפדים רינגים  אישיים בקוטר 7 ס"מ או רינג גדול בקוטר 24 ס"מ ומקפיאים לשעה.אפשר לרפד תבנית אלומיניום חד פעמית באותם הגדלים!

לקרם שקדים ולימון:

200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר או שמן קוקוס מוצק

200 גרם סוכר

100 גרם ביצים

150 גרם שקדים טחונים או אבקת שקדים

20 גרם קמח תפוחי אדמה

קורט נדיב גרידת לימון

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים במעבד מזון עם להב הסכינים או במיקסר עם וו הגיטרה עד לקבלת קרם חלק.מכניסים את הקרם לשקית זילוף.

מזלפים אל תוך תחתית קלתית הבצק הקפואה (אפשר למלא את הקלתית בעזרת כף אם אין בנמצא שקיות זילוף)  אופים כ-25 דקות בחום של 150מעלות עד השחמה יפה.

אפשר לוותר על קרם השקדים.לאפות את הטארטים הקפואים ללא קרם השקדים, אפיה מלאה,לקרר וליצוק לתוכם את קרם הלימון.

לקרם לימון:

140 גרם מיץ לימון סחוט טרי

כפית קליפת לימון מגוררת

200 גרם ביצים

200 גרם סוכר

180 גרם שוקולד לבן קצוץ (בגרסה הפרווה להשמיט במידה ולא מוצאים שוקולד לבןפרווה)

200 גרם חמאה או 150 גרם שמן קוקוס קר

אופן ההכנה:

בקערה שטוחה מעל סיר עם מים רותחים (בו מארי) מבשלים בבחישה מתמדת את מיץ הלימון, הסוכר, הביצים, וקליפת הלימון, עד הסמכה. התהליך נמשך כ-10 דקות. מסירים מהאש, יוצקים מעל השוקולד וטוחנים עם בלנדר מקל. מוסיפים את החמאה וטוחנים.

למרנג צרפתי:

100 גרם חלבון

100 גרם סוכר

100 גרם אבקת סוכר מנופה

אופן הכנת המרנג הצרפתי:

מקציפים את החלבונים כדקה, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף לקצף יציב מאוד ומבריק. מוסיפים את אבקת הסוכר אל תוך הקצף כפי שמוסבר בסדנא.מורחים שכבה דקה של המרנג על משטח סיליקון או נייר אפיה ואופים בחום של 80 מעלות כשעתיים .מקררים ושוברים לחתיכות לא סימטריות.

אופן הרכבת המנה:

ממלאים את הבצק בקרם הלימון ומקפיאים לחצי שעה.מזלפים מעל קרם הלימון מעט קצפת ומקשטים עם דפי המרנג.

כל הזכויות שמורות, אינו ניתן להעברה!

יש לך שאלה? כל התשובות לשאלות שלכם

להחלפת סיסמא לחצו כאן

לכל בעיה טכנית, או קושי בצפיה צוות התמיכה שלנו ישמח לעזור לך.
פנו אלינו במייל: digital.ccampus@gmail.com
עם השם, המייל איתו נרשמת במערכת, ותיאור הבעיה.
אנחנו מבטיחים לטפל בבקשה שלך תוך מספר שעות.
שעות העבודה שלנו הן בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
בערבי חג וימי חול המועד, התמיכה הטכנית תינתן לאחר החג.

 

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

החלפת סיסמה

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?