סדנת מאפים מלוחים

לצפייה בסדנה

כתוב את הכותרת כאן

בריוש במילוי פסטו גבינות

שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד ושף קונדיטור גלית בושי

חומרים:

לבצק בריוש:(כ-30 בריושים בינוניים)
500 גרם קמח לחם
50 מ”ל מים
250 גרם ביצים
13 גרם מלח
60 גרם סוכר
22 גרם שמרים טריים
250 גרם חמאה (בטמפרטורת חדר)
לרוטב פסטו:
2 כוסות עלי בזיליקום טריים
4 שיני שום
80 גרם קשיו מלוח
50 גרם שמן זית
50 גרם שמן קנולה
מלח / פלפל
50 גרם גבינת פרמזן
אופן ההכנה:
טוחנים את כל החומרים במעבד מזון
לתערובת גבינות:
50 גרם גבינה בולגרית מפוררת
50 גרם גבינת עִ זים מגוררת
50 גרם גבינת קשקבל מגוררת
אופן ההרכבה:
מעצבים את הבריוש כפי שמודגם בסדנא(

אופן ההכנה:

אופן הכנת הבצק:
מערבבים במיקסר בעזרת וו לישה את השמרים החלב, הסוכר והביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח והמלח ולשים מספר דקות.
מוסיפים את החמאה בהדרגה עד שהיא נטמעת בבצק. ממשיכים ללוש עד שהבצק נפרד מדפנות הקערה.
חשוב שבמהלך הלישה הבצק לא יעבור את הטמפרטורה של ֙25֙ – 24.
מכסים את הבצק ומתפיחים להכפלת הנפח.
טופחים על הבצק להוצאת האוויר ומשאירים לילה במקרר.

דסקיות פרמזן קרם גבינות וחצילים,עגבניות מקורמלות ורעפי פילו

שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד ושף קונדיטור גלית בושי

חומרים:

לדסקיות פרמזן:
190 גרם קמח לבן
95 גרם חמאה
55 גרם גבינת קשקבל מגוררת
40 גרם גבינת פרמז’ן מגוררת
2 גרם מלח
1 ביצה

לקרם גבינות וחצילים:
250 גרם גבינת שמנת
100 גרם גבינת עיזים או גבינה בולגרית
תוכן של חציל קלוי בינוני
שן שום גדולה
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
טוחנים את כל החומרים במעבד מזון לקרם חלק

לעגבניות מקורמלות:
20 עגבניות שרי חצויות
4\1 כוס שמן זית
מעט רוזמרין טרי או יבש
קורט נדיב מלח גס
2 כפיות סוכר חום

אופן ההכנה:

מניחים בקערת המיקסר את הקמח, הגבינות, והחמאה, ומערבלים במהירות נמוכה כדקה.
מוסיפים את הביצה, ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.
מגלגלים לצילינדר בקוטר 4 ס”מ, מגלגלים בשומשום ומקפיאים. פורסים פרוסות בעובי 3-2 מ”מ
ואופים בתנור שחומם מראש ל- ֛160 עד השחמה.

אופן הכנת העגבניות:

מניחים את העגבניות על תבנית מרופדת בנייר אפיה. מפזרים מעל את ששמן המלח הסוכר והרוזמרין
אופים כשעתיים בחום של ֛120.
מרכיבים את המנה כפי שמודגם בסדנא.

אוזני המן במילוי בלקני

שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד ושף קונדיטור גלית בושי

חומרים:

לאוזני המן:
500 גרם קמח לחם / קמח לבן
25 גרם שמרים טריים / 9 גרם שמרים יבשים
240 מ”ל מים (1 כוס)
25 מ”ל שמן זית (3 כפות)
60 גרם ביצה-1 ביצה גודל L
20 גרם סוכר (1 כף)
15 גרם מלח (1 כף)

מילוי:
1 חציל
2 גמבה אדומה
1 בצל סגול
שמן זית
מלח אטלנטי
זיתי קלמטה מגולענים
גבינות: 100 גרם גבינת פטה עזים
100 גרם גבינה בולגרית
* אופציה גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר המצויד בוו לישה מניחים: קמח, סוכר שמרים..
מפעילים במהירות נמוכה ומתחילים לזרזף את המים
מוסיפים ביצה ושמן זית.
ולבסוף את המלח.
נשארים על מהירות נמוכה ולשים עד לקבלת בצק חלק כ12 דקות
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות ומכסים. זמן תפיחה משתנה ע”פ עונות השנה ותנאי ההתפחה
לאחר תפיחה מורידים את הבצק למשטח העבודה ומחלקים ל9 כדורים )משקל כל כדור כ100 גרם(
מכדררים את הכדורים ומניחים אותם על משטח העבודה למנוחה של 10 דקות )אפשר לכסות קלות(
מרדדים כל כדור למשטח עגול ובמרכזו מניחים את המלית, סוגרים לצורת משולש-אוזן המן גדולה
מזגגים בביצה טרופה עם קורט מלח ומפזרים שומשום, קצח, מלח אטלנטי לפי רצונכם.

הכנת המילוי:
את הירקות שוטפים היטב
את החציל חותכים לקוביות של 3 ס”מ X3 ס”מ ומניחים במגש המרופד בנייר אפיה
את הגמבה האדומה חותכים לרצועות עבות ומניחים במגש
את הבצל הסגול חותכים לרבעים או שמניות ומניחים במגש
מזרזפים שמן זית על הירקות במגש ומפזרים מלח אטלנטי
מכניסים לתנור מחומם ל ֛180 לכ 20 דקות
את הגבינות נחתוך לקוביות ונשלב מהם ע”פ רצוננו בתוך המילוי של הירקות הקלויים

שכבות סבלה מלוח במילוי קרם גבינות ספירלות ירקות גינה וטוויל פרמז'ן

שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד ושף קונדיטור גלית בושי

חומרים:

סבלה מלוח:
300 גרם קמח
200 גרם חמאה/נטורינה קרה חתוכה לקוביות
5 גרם מלח (1 כפית)
3 ענפי תימין (לא חובה)
2 כפות שומשום
60 גרם ביצה (1 ביצה L)
3-2 כפות מים קרים

קרם גבינות:
250 גרם גבינת שמנת
250 גרם גבינת מסקרפונה
חב’ עירית
2 שיני שום כתוש
מלח, פלפל שחור גרוס
מערבבים את כל הרכיבים בקערה ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן/חלק לבחירה

ספירלת ירקות:
מלפפון בייבי
צנוניות
בצלי שאלוט
פורסים דק מאוד מאוד.

טוויל פרמז’ן:
100 גרם גבינת פרמז’ן מגוררת
מניחים תלוליות של גבינה על מגש מרופד בנייר אפיה ואופים ב ֒180 מספר דקות

אופן ההכנה:

במעבד מזון/מיקסר עם וו גיטרה מעבדים קמח, חמאה, מלח, תימין שומשום עד לפירורים מוסיפים ביצה ומים
מעבדים עד ליצרת בצק.
מקררים כ 20 דקות או מרדדים בין 2 דפי גיטרה/ניירות אפיה ומקפיאים.
אפיה: קורצים צורה נבחרת ואופים את הסבלה ב ֛190 מעלות כ 20 דקות

הרכבה:
מניחים את הסבלה על תחתית קרטון זהב ומזלפים עליו מקרם הגבינות, מניחים מעל קרם הגבינות
סבלה נוסף ומעליו מזלפים שוב מקרם הגבינות.
מקשטים בפרוסות דקות של ירקות ובטוויל פרמז’ן.

שכבות סבלה מלוח במילוי קרם גבינות ספירלות ירקות גינה וטוויל פרמז'ן

כל הזכויות שמורות, אינו ניתן להעברה!

יש לך שאלה? כל התשובות לשאלות שלכם

להחלפת סיסמא לחצו כאן

לכל בעיה טכנית, או קושי בצפיה צוות התמיכה שלנו ישמח לעזור לך.
פנו אלינו במייל: digital.ccampus@gmail.com
עם השם, המייל איתו נרשמת במערכת, ותיאור הבעיה.
אנחנו מבטיחים לטפל בבקשה שלך תוך מספר שעות.
שעות העבודה שלנו הן בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
בערבי חג וימי חול המועד, התמיכה הטכנית תינתן לאחר החג.

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.