סדנת בשר

למעט מספר ימים בודדים בשנה, הבשר תופס את מרכז שולחן האוכל שלנו בארוחות החגיגיות ביותר: מארוחות ערב שבת ועד לחגים ואירועים משפחתיים. בבשר יש משהו חגיגי, וכשאנחנו רוצים להשקיע במישהו ולארח אותו כיד המלך – כמעט תמיד נעמול על תבשילי בשר. מלבד העובדה שמדובר במאכל חגיגי, הבשר נחשב לאחד המזונות הטעימים שיש, וניתן לעשות ממנו מגוון רחב של מאכלים ווריאציות. בגלל הטעם, בגלל המגוון ובגלל שאין שולחן בלי בשר, סדנת בשר וקורסים שונים להכנת בשר הפכו למבוקשים במיוחד!

בשביל ללמוד להכין בשר – לא צריך להיות מאסטרים בבישול

להכנה של בשר יש יחסי ציבור לא טובים. לעיתים הוא מצריך בישול ארוך, צריך לדעת אילו תבלינים לשים וגם ההתאמה בין הנתח לצורת ההכנה נחשבת לאתגר לא קטן. מסיבות אלה ונוספות – הרבה אנשים נמנעים מלהתמודד עם בשר איכותי וטעים. אך האמת היא, שבשביל לדעת להכין בשר לא צריך להיות מאסטרים בבישול. מספיקה סדנת בשר כדי לגרום לשכנים להוציא את הראש מהחלון וללכת שבי אחרי הריח…

סדנת בשר – מה זה באמת אומר?

האסוציאציה הראשונה שעולה לנו בראש כשאומרים לנו “סדנת בשר”, היא של סטייקים על האש. אך האמת היא שבסדנאות בשר, לומדים על מגוון של נתחים ושיטות הכנה, כי לא כל יום הוא סיבה למסיבה ולא בכל יום אנחנו אוכלים סטייק. אז מה באמת לומדים בסדנת בשר ועם אילו כלים נצא למטבח שלנו?

מה לומדים בסדנת בשר?

בסדנת בשר לומדים על מספר נתחים עיקריים, את חלקם אנחנו פוגשים לעיתים קרובות במטבח שלנו כמו נתח מספר 5 שהוא צלי כתף, ועד לנתחים שלא כולנו יודעים איך להתעסק איתם אבל הם נחשבים למעדן אמיתי, כמו חזה בקר ולשון. בנוסף, יש סדנאות המתרכזות בבקר בלבד, ויש שמגוונות עם טלה או כבש. בסדנת בשר תלמדו, בין היתר:

  • איך קונים בשר ואיך מזהים שהוא טרי לפי צבע ומרקם
  • מהם הטעמים שמשתלבים בצורה המושלמת עם חלקי הבשר השונים
  • הטכניקות השונות להכנת בשר
  • ייעול תהליך הכנת הבשר כדי להקל עליכם במטבח

למי מתאים ללמוד סדנת בשר?

סדנת בשר היא סדנה קצרה בת מספר שעות, ולכן היא מתאימה לחובבי בשר ובישול שרוצים ללמוד טכניקות חדשות להפתיע את בני המשפחה והאורחים עם בשר מעולה. עם זאת, היא יכולה להתאים גם למי שחושב על קריירה מקצועית בתחום הבישול ורוצה לקבל הצצה לעולם הזה לפני שהוא מקבל החלטה להמשיך להתמקצעות מקיפה יותר בקורסים של בישול. יש לשים לב שישנן סדנאות שהן כל כולן על טהרת הבשר, ויש סדנאות בישול אשר בתפריט שלהן משולב גם בשר. מדובר בסדנאות שונות – כל אחד על פי טעמו.

סדנת בשר בקמפוס הקולינרי

בקמפוס הקולינרי אנחנו מציעים סדנאות בשר לחובבי הטעם הטוב, בהן התפריט מורכב כולו מחלקי בשר משובחים – חלקם מוצאים את עצמם אצלנו במטבח לעיתים קרובות וחלקם חגיגיים יותר ושמורים לאירועים מיוחדים. את הסדנאות, תוכלו לבחור לעבור באופן דיגיטלי במטבח הפרטי שלכם, או במסגרת קורס פרונטלי בקמפוס הקולינרי. מלבד סדנאות בשר ממוקדות, אנו מציעים קורסי בישול שונים ומקיפים יותר בהם הבשר לוקח חלק משמעותי, לאנשים שרוצים לעסוק במקצוע.

 

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה”ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח’ גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

קולינריה

עיצוב

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.