סדנת בשר 1 - פרק 2

לצפייה בסדנה

כתוב את הכותרת כאן

שריר בישול נקי, בישול עם פטריות ועגבניות שרי.

שף ישראל דודק

חומרים:

בישול השריר:

  • 800 גר' שריר חתוך לקוביות
  • 4 סלק חתוך לרבעים
  • 1 בצל
  • כף חומץ
  • כפית מלח
  • מעט פלפל שחור

פטריות עם עגבניות שרי:

  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 3 שיני שום כתושות
  • סלסלה פטריות שמפניון חתוכה לקוביות
  • סלסלה פטריות פורטבלו חתוכה לקוביות
  • רבע כוס שמן
  • כף קמח

מי בישול השריר עד גובה הירקות  

אופן ההכנה:

בסיר אחד מבשלים את כל הירקות עם בשר כשעתיים עד ריכוך ראשוני.

בסיר אחד מחממים שמן ומטגנים בצל עד השחמה מוסיפים שום ומטגנים חצי דקה.
מוסיפים פטריות ומערבבים מבשלים עד שיורד נפח הפטריות.
מוסיפים קמח מערבבים.
מוסיפים ציר מי בישול הבשר, בודקים שהקמח לא נדבק לקרקעית, מביאים לרתיחה מבשלים רבע שעה, טועמים ומתקנים תיבול.
מוסיפים את הבשר ועגבניות השרי, מבשלים 15-20 דקות באש נמוכה

שריר בסילאן על דלעת מקורמלת עם תפוחים ותמרים

שף ישראל דודק

 

חומרים:

שריר בסילאן:

  • רבע כוס סילאן
  • כפית מלח דק
  • כפית פפריקה מרוקאית
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית שום גבישי
  • 2 כפות סוכר חום
  • רבע כוס נוזל

דלעת מקורמלת עם תפוחים ותמרים:

  • חצי קילו דלעת חתוכה לקוביות
  • 6 תמרים ללא גרעין חתוכים לקוביות
  • 2 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 6 שיני שום קלופים
  • רבע כוס שמן זית איכותי
  • 3 כפות סוכר חום
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • רבע כוס מיץ

אופן ההכנה:

פורסים על משטח העבודה 2 יריעות נייר כסף ואחת נייר אפייה, מניחים את הנתח במרכז הנייר.
עוטפים בסילאן ומפזרים תבלינים יבשים, מרימים מעט את שולי הנייר כסף, ומכניסים פנימה את המיץ.
סוגרים ואורזים הייטב שלא יברח אדים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך חצי שעה.
מורידים את החום ל 150 מעלות ואופים למשך 8 שעות, מקררים לילה ופורסים.

דלעת מקורמלת:
מערבבים בתבנית את כל המוצרים, מחממים תנור למקסימום ומכניסים לתנור, אופים 10 דקות, מערבבים ומחזירים שוב לתנור ל 10 דקות, בודקים את רכות הדלעת ומכניסים שוב בהתאם לצורך, טועמים ומתקנים תיבול.

כל הזכויות שמורות, אינו ניתן להעברה!

יש לך שאלה? כל התשובות לשאלות שלכם

להחלפת סיסמא לחצו כאן

לכל בעיה טכנית, או קושי בצפיה צוות התמיכה שלנו ישמח לעזור לך.
פנו אלינו במייל: digital.ccampus@gmail.com
עם השם, המייל איתו נרשמת במערכת, ותיאור הבעיה.
אנחנו מבטיחים לטפל בבקשה שלך תוך מספר שעות.
שעות העבודה שלנו הן בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
בערבי חג וימי חול המועד, התמיכה הטכנית תינתן לאחר החג.

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

החלפת סיסמה

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?