סדנת אירוח חלבית - פסטה

לצפייה בסדנה

כתוב את הכותרת כאן

בצק פסטה

שף אורנית עובדיה

דרגת קושי | בינוני
זמן ההכנה | 20 דקות
כמות | 12 מנות

חומרים:

500 גר' קמח דורום
12 חלמונים
2 ביצים
1 כף שמן זית
1/2 כפית מלח

* לבצק צבעוני, מפחיתים ביצה אחת ומוסיפים במקומה 100 גרם מחית ירק/רסק עגבניות.

אופן ההכנה:

– מעבדים במעבד מזון / במיקסר עם וו גיטרה קמח, מלח ושמן. מוסיפים את הביצים והחלמונים
ומעבדים לבצק, אם צריך, מוסיפים מים קרים.
– עוטפים בניילון נצמד, ומניחים כחצי שעה למנוחה במקרר.
– מרדדים במכונת פסטה לצורה רצויה.


בצק ירוק – תרד ופטרוזיליה / עשבי תיבול למיניהם
בצק סגול – סלק + אוכמניות

טורטליני במילוי קרם פטריות

שף אורנית עובדיה

חומרים:

2/3 כמות בצק פסטה
מילוי –
1 בצל
1 סלסלה פטריות שמפיניון
1 סלסלה פטריות יער / פורטבלו
250 מ"ל שמנת מתוקה
100 גר' חמאה
40 גר' קמח
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

למילוי – חותכים בצל ופטריות לברונואז.
– מחממים מחבת עם חמאה, מטגנים בצל עד הזהבה קלה, מוסיפים את הפטריות ומאדים עד
הצטמקות ושינויי גוון.
– מוסיפים את הקמח ומערבבים עד הטמעה, מוסיפים שמנת ומערבבים.
– מבשלים במשך כ – 5 דק' על להבה נמוכה.
– מצננים היטב ומעבירים לשקית זילוף עם פתח גדול יחסית.
הכנת הטורטליני – מרדדים את הבצק בהדרגה עד מס' 6 (במכונה איטלקית) ועד מס' 3
(במכונה סינית).
– קורצים עיגולים בקוטר 6 ס"מ, מזלפים מילוי במרכז, מברישים א הקצוות עם מעט מים.
– מקפלים ומהדקים היטב לצורת סהרון.
– מסובבים את הקצוות ומהדקים סביב האצבע.
– בישול והגשת המנה – מבשלים את הטורטליני במי מלח רותחים במשך כ – 4 דק', מוצאים
לרוטב, מטלטלים ומגישים.

רוטב אלפרדו

שף אורנית עובדיה

חומרים:

3 שיני שום
80 מ"ל (1 כוס) יין לבן
250 מ"ל (מיכל 1) שמנת מתוקה
25 גר' חמאה
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט אגוז מוסקט
מעט גבינת פרמז'ן או פוקרינו מגוררת להגשה

אופן ההכנה:

– קוצצים שום.
– מחממים מחבת עם חמאה, מטגנים את השום קלות.
– מוסיפים יין ושמנת, מתבלים ומצמצמים

פסטה א – לה - אוליו

שף אורנית עובדיה

פסטה שטוחה / מסולסלת

חומרים:

רוטב –
5 עגבניות שרי
1/3 כוס זיתי קלמטה מגולענים
4 שיני שום
1/4 פלפל צ'ילי אדום טרי
שמן זית בנדיבות
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

לפסטה – מרדדים את הבצק בהדרגה עד מס' 8 (במכונה איטלקית) ועד מס' 2( במכונה סינית).
– חותכים לרצועות בעזרת אביזר נלווה למכונה או בעזרת סכין חד.
– מייבשים מעט לפני הבישול.
– מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה במשך כ – 2 דקות ומסננים.
לרוטב –פורסים פלפל צ'ילי ושום.
– חוצים את עגבניות השרי והזיתים.
– מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים שום ופלפל צ'ילי ומטגנים קלות מוסיפים את עגבניות
השרי והזיתים ומקפיצים, מתבלים, מוסיפים 2 כפות ממי בישול הפסטה ומצמצמים, מוסיפים את
הפסטה המבושלת ומקפיצים.

כל הזכויות שמורות, אינו ניתן להעברה!

יש לך שאלה? כל התשובות לשאלות שלכם

להחלפת סיסמא לחצו כאן

לכל בעיה טכנית, או קושי בצפיה צוות התמיכה שלנו ישמח לעזור לך.
פנו אלינו במייל: digital.ccampus@gmail.com
עם השם, המייל איתו נרשמת במערכת, ותיאור הבעיה.
אנחנו מבטיחים לטפל בבקשה שלך תוך מספר שעות.
שעות העבודה שלנו הן בין 10:00-17:00

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?