סדנת אירוח חלבית - מאפים חלביים

לצפייה בסדנה

כתוב את הכותרת כאן

שושני שמרים במילוי פסטו וגבינות

שף אורנית עובדיה

דרגת קושי | בינוני
זמן ההכנה והאפייה | שעתיים וחצי
כמות | 2 תבניות בקוטר 24 ס"מ

חומרים:

550 גרם (5.5 כוסות) קמח ללחם
8 גרם (כף) שמרים יבשים
כף סוכר
1 גביע שמנת חמוצה 15%
2 ביצים
1.5 כפיות מלח
100 גרם חמאה רכה

לפסטו:
5 חבילות בזיליקום
3 שיני שום
2 כפות צנוברים או שקדים
1/2 – 3/4 כוס שמן זית

כוס עגבניות מיובשות (לחות)
350 גרם גבינה בולגרית

אופן ההכנה:

– מניחים קמח, שמרים וסוכר בקערת מיקסר עם וו לישה.
– מוסיפים ביצים ושמנת ומעבדים במשך כ – 5 דקות.
– מוסיפים חמאה ומלח ולשים במשך 7-5 דקות נוספות.
– מכסים ומניחים בצד לתפיחה.
הכנת המילוי – מפוררים את הגבינה וקוצצים את העגבניות.
– טוחנים את הבזיליקום עם השום והצנוברים במעבד מזון תוך כדי הוספת השמן.
– מחלקים את הבצק לשני כדורים.
– מרדדים כל חלק למלבן, מורחים את הפסטו, מפזרים עגבניות וגבינה ומגלגלים לרולדה הדוקה.
– מעבירים למקפיא להקפאה קצרה, חותכים לפרוסות בעובי 3 ס"מ ומעמידים בתבנית במרווחים
קטנים (כמו עוגת שושנים).

מאפה פילו במילוי תרד וגבינות

שף אורנית עובדיה

דרגת קושי | בינוני
זמן ההכנה | 30 דקות
זמן אפיה | 30 דקות

חומרים:

4 דפי פילו
50 גרם חמאה מומסת
למילוי –
כוס תרד קפוא מסונן
גביע קוטג'
1/2 קובייה גבינה בולגרית
1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה
ביצה
כף קמח
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

– מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
– מפוררים את הגבינה הבולגרית, מערבבים עם הקוטג' והתרד ומתבלים.
– מניחים דף פילו, מברישים בחמאה, מניחים מעל דף נוסף, מברישים בחמאה וחוזרים על
הפעולה לסיום ארבעת הדפים.
– חותכים בעזרת סכין חד לארבעה חלקים (מרובעים) שווים בגודלם.
– מניחים את הריבועים בתבניות תואמות את גודלם, כאשר קצוות הבצק בולטות כלפי חוץ.
– ממלאים עד 1/2 גובה מתערובת הגבינות.
– מערבבים את השמנת עם הקמח והביצה, מתבלים ומוזגים מעל.
– מכניסים לתנור לאפייה במשך 30-25 דקות.

כל הזכויות שמורות, אינו ניתן להעברה!

יש לך שאלה? כל התשובות לשאלות שלכם

להחלפת סיסמא לחצו כאן

לכל בעיה טכנית, או קושי בצפיה צוות התמיכה שלנו ישמח לעזור לך.
פנו אלינו במייל: digital.ccampus@gmail.com
עם השם, המייל איתו נרשמת במערכת, ותיאור הבעיה.
אנחנו מבטיחים לטפל בבקשה שלך תוך מספר שעות.
שעות העבודה שלנו הן בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
בערבי חג וימי חול המועד, התמיכה הטכנית תינתן לאחר החג.

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

החלפת סיסמה

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?