מצעד משלוחי המנות

לכל המחפשים רעיונות למשלוחי מנות,
הפעם הכנו עבורכם הפקת משלוחי מנות מושקעת
להשראה, לביצוע ולשיגור 🙂
כרגיל.

עוגת שוקולד נימוחה בספל קפה

עוגת שוקולד נימוחה בספל קפה

מתכון: ציפי כהן, צילום: דרור קאליש

טעם ומרקם מופלא בכל נגיסה, מכינים בלילה של עוגה, ואופים בכוסות קרמיקה. מסדרים יפה במגש ושולחים , ועל הדרך מכפילים את הכמות ומשאירים לקינוח של סעודת פורים.

חומרים:

6 ביצים
כוס סוכר
60 גר' מרגרינה
300 גר' שוקולד מריר
כפית קפה מומס בכפית מים
כף אבקת קקאו
כף קמח
מיכל שמנת מתוקה או פרווה
2 כפות סוכר
כפית נס קפה

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את השוקולד ומוסיפים לו את המרגרינה, הקפה הקקאו והחלמונים.
  2. מציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב
  3. מאחדים את התערובות בתנועות קיפול עדינות כדי לא לשבור את הקצף, ומוסיפים את הקמח.
  4. יוצקים לכוסות קפה מקרמיקה או תבניות שקעים ואופים כ15 דקות עד שהעוגות יציבות אך עדיין לחות במרכז.
  5. מקציפים את השמנת עם הסוכר והקפה לקצפת יציבה. ממלאים שקית זילוף עם צנטר עגול בקצפת, ומזלפים תלולית נאה במרכז העוגה. מקשטים בפולי קפה
  • טעים גם חם וגם קר. העוגה מצוינת בהקפאה

קפה ומאפה

קפה ומאפה למשלוח מנות

מתכון: ציפי כהן, צילום: דרור קאליש

אין כמו מקלעת שמרים וקינמון נימוחה וריחנית לצד הקפה לפנק את הקרובים או השכנים

חומרים:

1 ק"ג קמח

2 כפות שמרים יבשים או קובית שמרים

3/4 כוס סוכר
2 כפיות מלח
כוס וחצי מים
200 גר' מרגרינה רכה
1 כף תמצית וניל

למלית:
כוס סוכר
2 כפות קינמון
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
לבחירה- צימוקים

למריחה:
שמן
ביצה
רינג מתכת
בקבוק או כוס עם מכסה וקפה

אופן ההכנה:

1.שמים בקערת המיקסר עם וו לישה, את כל החומרים, מקפידים לשים את השמרים בתחתית עם הסוכר, והמלח בסוף מעל הקמח. לשים כ5 דקות, מפסיקים את המיקסר ובודקים שכל המרכיבים מחוברים. ממשיכים ללוש עוד כמה דקות עד שהבצק גמיש. מעבירים לקערה מקומחת קלות ומתפיחים עד שמכפיל את נפחו.

  1. מערבבים בקערית את חומרי המלית
  2. מחלקים את הבצק ל3 חלקים. מרדדים כל חלק לעלה דק. מורחים בשמן ומפזרים מתערובת המלית. מגלגלים לגליל. חוצים את הגליל לחצי לאורכו. מניחים חלק אחד על השני בנקודת מפגש של אמצע הרצועה , וקולעים מכל צד. יוצרים מהמקלעת טבעת, ומניחים במרכז הטבעת רינג מתכת (או קופסת שימורים)בגודל הבקבוק אותו רוצים לשים במרכז העוגה. מורחים את הבצק בביצה טרופה.
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, כחצי שעה עד שמזהיב והעוגה מוכנה.

* העוגה מעולה בהקפאה.

עוגיות סנדויץ ריבת חלב ודמקה

עוגיות סנדויץ ריבת חלב ודמקה

מתכון: ציפי כהן, צילום: דרור קאליש

מכינים עוגיות ב-2 צבעים ואורזים בקופסת דמקה, למשלוח מנות מקורי. אל תשכחו לצרף את מטבעות המשחק, כדי שיהיה במה לשחק אחרי שהעוגיות יחוסלו…

חומרים:

לעוגיות לבנות:
200 גר' חמאה או מרגרינה
1 כוס אבקת סוכר
כף מים קרים
300 גר' קמח -2 כוסות
קורט מלח

לעוגיות חומות:
200 גר' חמאה או מרגרינה
1 כוס אבקת סוכר
כף מים קרים
כוס וחצי קמח
1/3 כוס קקאו
קורט מלח

למילוי:
ריבת חלב או קרם קרמל

אופן ההכנה:

  • מקציפים את החמאה עם אבקת הסוכר בוו גיטרה, מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקמח, המלח והמים, מאחדים, ומיד מכבים את המיקסר.
  • עוטפים את הבצק בניילון ניצמד ומאכסנים במקרר לפחות חצי שעה
  • מכינים באותה הצורה את הבצק החום ומקררים במקרר.
  • מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עיגולים עם קורצן עוגיות עגול. מסדרים על מגש עם ניר אפיה. חשוב- על מנת שהעוגיות יצאו אחידות ומדויקות, יש להקפיא את העוגיות לפני האפייה.
  • אופים כ15 דקות עד שמוכן.
  • מכניסים ריבת חלב לשקית זילוף עם צנתר עגול ומזלפים על עוגייה, מכסים בעוגייה נוספת לסנדוויץ'.

ניתן להרכיב 'סנדויצ'ים' עם עוגייה אחת לבנה והשנייה חומה

* העוגיות מצוינות בהקפאה

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

חדש באתר!
לומדים לבשל מהבית
עם סדנאות דיגיטליות לפסח

עם אפרת ליבפרוינד
ואורנית עובדיה