סל קניות

מעורב צמחוני בטעם שווארמה

מנת ירקות מעולה בטעם בשרי נפלא, מתאימה מאד לתשעת הימים כארוחה מלאה בפיתה עם חומוס או כתוספת צבעונית טעימה ובריאה.

מעורב צמחוני בטעם שווארמה

מעורב צמחוני בטעם שווארמה

ציפי כהן
צילום וסטיילינג: שושי סירקיס
פורסם בקטיפה

4 תפו”א עדיף מזן דרז’ה מבושלים בקליפה וחתוכים לקוביות
3 קישואים חתוכים לטבעות
1 בצל גדול חתוך לפרוסות
4 שיני שום
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
סלסילה פטריות חורש חומות, עדיף קטנות
2 כפות שמן זית
כף מלח
כפית פלפל גרוס
כף שטוחה כמון
כף שטוחה חוויג’ או תבלין לשווארמה
כוס עגבניות שרי
פטרוזיליה/ כוסברה קצוצה

חומרים:

  1. מחממים שמן במחבת או בווק, מוסיפים בצל, שום, וקשואים, מקפיצים כ3 דקות עד לשינוי צבע הירקות.
  2. מוספים את הפטריות והפלפל וממשיכים להקפיץ או לערבב עוד כ2-3 דקות.
  3. מוסיפים את התבלינים ועגבניות שרי, ממשיכים להקפיץ עוד 2 דקות, טועמים ומתקנים תיבול, מפזרים פטרוזיליה / כוסברה קצוצה, ומגישים מיד.

אופן ההכנה:

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל