חדש! סדנאות שף ייחודיות להעשרה מקצועית! כנסו >

סל קניות

מעדן טפיוקה בקרם קוקוס ופירות טרופי

בלי מיקסרים ובלי להפריד ביצים, ובלי לעמוד שעות במטבח, מתקבלת מנת קינוח נפלאה מהמטבח האסיאתי, טעימה מרעננת וקלילה, מתאימה במיוחד לאחר ארוחה כבדה. בווריאציה חלבית או פרווה מושלם לכל הזדמנות וגם לשבועות.

מעדן טפיוקה בקרם קוקוס ופירות טרופי

מעדן טפיוקה בקרם קוקוס ופירות טרופי

מתכון וסטיילינג- ציפי כהן הקמפוס הקולינרי
צילום שושי סירקיס
באדיבות קטיפה

בלי מיקסרים ובלי להפריד ביצים, ובלי לעמוד שעות במטבח, מתקבלת מנת קינוח נפלאה מהמטבח האסיאתי, טעימה מרעננת וקלילה, מתאימה במיוחד לאחר ארוחה כבדה. בווריאציה חלבית או פרווה מושלם לכל הזדמנות וגם לשבועות.

חומרים:

50 גרם פניני טפיוקה
300 גרם חלב או מים
200 גרם (פחית) קרם קוקוס
50 גרם סוכר
50 גרם מחית אננס (אפשר משימורים) או שליש כוס מי שמורי אננס וליצ’י

פירות לבחירה:
ליצ’י משומר, אננס, אפרסק משומר, תותים, מנגו, בננות, רימונים, ענבים, קיווי

אופן ההכנה:

  1. מביאים לרתיחה חלב/ מים , קרם קוקוס וסוכר. מוסיפים את הטפיוקה. מנמיכים את האש ומבשלים תוך כדי עירבוב כ 20 דקות. מתקבל קרם סמיך, וגרגירי הטפיוקה הופכים לשקופים. אם הפידניג סמיך מדי ניתן להוסיף עוד מים. הפודינג מסמיך עוד כשהוא מתקרר. יוצקים את הפודינג – קר, או מחומם – לכוסות אישיות.
  2. חותכים את הפירות לקוביות קטנות, מוסיפים מעט ממי שימורים, ומערבבים לסלט פירות. לפני ההגשה עורמים מהפירות על הפודינג. מקשטים בעלה נענע ומגישים. חג שבועות שמח!

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל