את הסלט הזה ראיתי לראשונה בחתונה, באחד האולמות המפוארים בארה"ב. המראה היה כ"כ מיוחד שהחלטתי לאמץ ולשדרג את הרעיון הנפלא. כשהגשתי את הסלט באירוע הבא, אף אחד לא נשאר אדיש. ההתפעלות היתה גדולה.
את הסלט הזה ראיתי לראשונה בחתונה, באחד האולמות המפוארים בארה"ב. המראה היה כ"כ מיוחד שהחלטתי לאמץ ולשדרג את הרעיון הנפלא. כשהגשתי את הסלט באירוע הבא, אף אחד לא נשאר אדיש. ההתפעלות היתה גדולה.
הכנה וסטיילינג – ציפי כהן | צילום מרים בוקשפן
1.קלפי רצועות מלפפון ארוכות בעזרת קולפן ירקות
2.הניחי את הרינג על הצלחת ורפדי 3-4 רצועות בתוך הרינג
3.מלאי את הרינג בסלט חסה
4.הרימי את הרינג ושחררי את הסלט. לא, אל תדאגי, זה לא מתפרק…
5.הכניסי צנתר זילוף כוכב לשקית זילוף, מלאי בממרח טונה או סלמון.
זלפי שרשרת לאורך הצלחת.
6.לקישוט- הוסיפי רצועות בצל ירוק, חסה, ופרח עגבנית שרי.
פרח חמנייה מעגבנית שרי:
בעזרת החוד של סכין טורנה, חרצי חריץ בעומק כ3 מ"מ מצד לצד
סובבי חצי סיבוב וחרצי חריץ נוסף מצד לצד. קבלת 4 חלקים שווים.
חרצי כל רבע ל2 חלקים, קבלת עגבנייה מחולקת ל 8 חלקים שווים.
פתחי את עלי הכותרת בזהירות בעזרת חוד הסכין.
במקום שלא נפתח בקלות, קלפי בזהירות מבפנים, בעזרת הסכין.
הגישי את המנה לצד קערית עם רוטב למזיגה אישית.
הקמפוס הקולינרי
רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.
לפוסט הזה יש 5 תגובות
חיה כהן
13 ינו 2016סלט מדהים, נראה פשוט וקל להכנה, אני כבר מחכה להכין אותו לכבוד לשבת קודש.
דבורה אהרונס
29 ספט 2016אוהבת את העשיה שלכם בכלל ומתלהבת מהפיסול בירקות ובפירות בפרט
zippy
29 ספט 2016תודה לך דבורה, שנה טובה ומתוקה
שיר
16 יול 2017איך זה לא מתפרק כשמוציאים את הרינג???
המלפפון עומד בלחץ של הסלט?
zippy
16 יול 2017המלפפון לא עומד בלחץ של הסלט, הוא פשוט נדבק לעצמו בעזרת המיצים שלו.
בהצלחה