ממרח חלבה
שוקולד בריאות

המתכון הזה נוצר בניסיונות במטבח הפרטי שלי, להפוך את ממרח השוקולד למשהו יותר בריא. לא תאמינו כמה זה קל, מהיר וטעיםםם.. אני בטוחה שגם אתם תחליפו את הקנוי בממרח הבריא והביתי.

ממרח חלבה שוקולד בריאות

ממרח חלבה שוקולד בריאות

שף: ציפי כהן
צילום וסטיילינג: שושי סירקיס
פורסם בקטיפה

המתכון הזה נוצר בניסיונות במטבח הפרטי שלי, להפוך את ממרח השוקולד למשהו יותר בריא. לא תאמינו כמה זה קל, מהיר וטעיםםם.. אני בטוחה שגם אתם תחליפו את הקנוי בממרח הבריא והביתי.

חומרים:

חלבה שוקולד:
כוס טחינה גולמית
200 גר' שוקולד מריר או חלב

חלבה נוגט:
כוס טחינה גולמית
3 כפות קרם או אבקת נוגט
150 גר' שוקולד מריר או חלבי

חלבה דבש:
כוס חלבה גולמית
רבע כוס דבש
רבע כוס מים

אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בבן מרי(כלי מעל סיר על האש)
מוסיפים את הטחינה הגולמית, ומערבבים היטב עד שמתאחד.
לחלבה נוגט מוסיפים את קרם או אבקת הנוגט ביחד עם הטחינה
לחלבה דבש, מערבבים הכל ביחד.

*אין צורך לשמור במקרר, הממרח נשמר כחודש. אם הוא מתקשה מדי, ניתן לחמם מעט במיקרוגל לפני המריחה.
חלבה דבש יש לאכסן במקרר, נשמר כמה ימים בלבד.
*למתכון בריא יותר, ניתן להשתמש בכמות קטנה יותר של שוקולד

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?