טריו סלמון דבש

פרזנטציה את ההגשה המיוחדת ניתן לאמץ גם למנות דג אחרות או להגשת סלט אישי משודרג. וכמובן הדג נפלא גם בהגשה קלאסית רגילה.

טריו סלמון דבש

טריו סלמון דבש

מתכון: ציפי כהן צילום: מנוחי הכסטר

פרזנטציה את ההגשה המיוחדת ניתן לאמץ גם למנות דג אחרות או להגשת סלט אישי משודרג. וכמובן הדג נפלא גם בהגשה קלאסית רגילה.

חומרים:

6 מנות פילה סלמון טרי
2 כפות מיונז או שמן זית
2 כפות דבש
3 שיני שום כתושות
מעט טימין מיובש או טרי לבחירה
מלח גס ופלפל שחור גרוס
100 גר' סלמון מעושן בעישון קר
מוס סלמון מעושן:
250 גר' סלמון מעושן בעישון חם או קר או גרבלקס או סלמון אפוי (למי שאין מעושן בפסח)
3 ביצים קשות
2-3 כפות מיונז
2-3 בצלים ירוקים
כפית מיץ לימון סחוט

להגשה:
פרוסות מלפפון ו/או צנונית דקות מושרות במי קרח
נבטי צנונית או שמיר
גרגירי רימון אדומים

אופן ההכנה:

  1. חותכים את מנות הדג לריבועים שווים. מסדרים בתבנית.
  2. מערבבים היטב, את המיונז או שמן הזית, דבש, ושום. מורחים את הרוטב על חתיכות הדג, מפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס. אופים בתנור מחומם מראש ל200 מעלות ל7 דקות
  3. מכינים את מוס הסלמון: מכניסים את כל מרכיבי המוס למעבד מזון וטוחנים למרקם קרמי נח לזילוף. במידת הצורך ניתן להוסיף ביצה קשה לייצוב או מיונז לריכוך.
  4. להרכבת המנה: מסדרים או לאורך הצלחת 3 חתיכות דג , מגלגלים חתיכות סלמון מעושן לצורת שושנים ומניחים בין חתיכות הדג. מזלפים את מוס הסלמון בין הדגים, ומסדרים את פרוסות המלפפונים עומדים. מקשטים בירק וגרגירי רימונים.

-לחימום הדג בשבת, מניחים בתבנית על כלי שני בלבד.

-את מוס הסלמון ניתן להכין עד 3 ימים מראש או להקפיא ולהפשיר במקרר כמה שעות לפני השימוש.

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.