סל קניות

טריו סלמון דבש

פרזנטציה את ההגשה המיוחדת ניתן לאמץ גם למנות דג אחרות או להגשת סלט אישי משודרג. וכמובן הדג נפלא גם בהגשה קלאסית רגילה.

טריו סלמון דבש

טריו סלמון דבש

מתכון: ציפי כהן צילום: מנוחי הכסטר

פרזנטציה את ההגשה המיוחדת ניתן לאמץ גם למנות דג אחרות או להגשת סלט אישי משודרג. וכמובן הדג נפלא גם בהגשה קלאסית רגילה.

חומרים:

6 מנות פילה סלמון טרי
2 כפות מיונז או שמן זית
2 כפות דבש
3 שיני שום כתושות
מעט טימין מיובש או טרי לבחירה
מלח גס ופלפל שחור גרוס
100 גר’ סלמון מעושן בעישון קר
מוס סלמון מעושן:
250 גר’ סלמון מעושן בעישון חם או קר או גרבלקס או סלמון אפוי (למי שאין מעושן בפסח)
3 ביצים קשות
2-3 כפות מיונז
2-3 בצלים ירוקים
כפית מיץ לימון סחוט

להגשה:
פרוסות מלפפון ו/או צנונית דקות מושרות במי קרח
נבטי צנונית או שמיר
גרגירי רימון אדומים

אופן ההכנה:

  1. חותכים את מנות הדג לריבועים שווים. מסדרים בתבנית.
  2. מערבבים היטב, את המיונז או שמן הזית, דבש, ושום. מורחים את הרוטב על חתיכות הדג, מפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס. אופים בתנור מחומם מראש ל200 מעלות ל7 דקות
  3. מכינים את מוס הסלמון: מכניסים את כל מרכיבי המוס למעבד מזון וטוחנים למרקם קרמי נח לזילוף. במידת הצורך ניתן להוסיף ביצה קשה לייצוב או מיונז לריכוך.
  4. להרכבת המנה: מסדרים או לאורך הצלחת 3 חתיכות דג , מגלגלים חתיכות סלמון מעושן לצורת שושנים ומניחים בין חתיכות הדג. מזלפים את מוס הסלמון בין הדגים, ומסדרים את פרוסות המלפפונים עומדים. מקשטים בירק וגרגירי רימונים.

-לחימום הדג בשבת, מניחים בתבנית על כלי שני בלבד.

-את מוס הסלמון ניתן להכין עד 3 ימים מראש או להקפיא ולהפשיר במקרר כמה שעות לפני השימוש.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל