סל קניות

טורטיות במלית דג
על האש וירקות

מנה מיוחדת לחופש, לאירוח מושלם בגינה או במרפסת

טורטיות במלית דג על האש וירקות

טורטיות במלית דג על האש וירקות

סטיילינג: ציפי כהן, מנוחי הכסטר
צילום: מנוחי הכסטר

חומרים:

ל-6 סועדים:
6 פילה דג (מושט, דניס, בורי, בס..)
חצי כוס שמן
4 שיני שום קצוצות
חצי כפית תבלין גריל דג או חוויג’ או קארי
חצי כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור גרוס
מארז טורטיות
עלי חסה שטופים
עגבנייה חתוכה לחצאי פרוסות
בצל פרוס
נבטי חמנייה
פלפל פרוס דק
צנוניות פרוסות דק

אופן ההכנה:

  1. שוטפים את הדגים, מתבלים בשמן שום ותבלינים ומשרים לפחות חצי שעה לספיגת הטעמים.
  2. מטגנים את הדגים במחבת או מחבת פסים. אפשר גם על גריל פחמים.
  3. מסדרים ירקות במרכז הטורטייה, חותכים את הדגים לרצועות ומוסיפים מעל הירקות. מגלגלים את הטורטיות ומגישים.
  4. ניתן למרוח על הטורטייה, פסטו מכוסברה, עריסה, לימון כבוש או ממרח אחר שאוהבים.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל