לימודי טבחות

Untitled-1

פרופשיונל שף

נשים/גברים

מגמת מאסטר בלימודי טבחות מקצועית להכשרת טבחים לעבודה מקצועית ונכונה להשתלבות בבתי מלון, מסעדות ומטבחים מוסדיים ופתיחה וניהול עסק מזון תוך פיתוח חשיבה רוחבית ועסקית של שף.

clock-icon

דו שנתי |  60 מפגשים

segel-icon

סגל ההוראה: נשים – שף אורנית עובדיה ושף מירי זורגר  |  גברים – שף ישראל דודק ושף עדי שוורץ

שף בריאות ויועצת תזונה

מגמה ייחודית בתחומה המכשירה שפיות עם התמחות בבישול לתזונה בריאה וצרכי בריאות מיוחדים. מקיפה את שיטות הבישול השונות תוך מציאת פתרונות קולינריים בריאים. הבוגרות תוכלנה להשתלב כמדריכות תזונה וכשפיות עם התמחות בבריאות.

clock-icon

שנתי |  38 מפגשים

segel-icon

סגל ההוראה: סוזי גלר M.Sc וצוות שפיות ותזונאיות, אסתי גדליה  ושף אורנית עובדיה

בישול גורמה

הקורס המקצועי לבישול גורמה שיכיר לך את כל סגנונות הבישול מגדולי השפים בעולם. תוך התנסות מעשית לפתיחת עסק עצמאי ולשימוש מקצועי.

clock-icon

דו שנתי |  60 מפגשים

segel-icon

סגל ההוראה: אורנית עובדיה ושפיות אורחות 

אמנות הבישול לגברים

הקניית ידע מקצועי ועדכני ביסודות הבישול ושיטות בישול מקצועיות תוך היכרות והתנסות מעשית בעמדות עבודה אישיות- עם מגוון סוגי המנות, אופני הטיפול בהם ובישול נכון.

clock-icon
10 שיעורים  כ-4 שעות כל שיעור
segel-icon

סגל ההוראה: שף עדי שוורץ ושף ישראל דודק.

 
סגירת תפריט