לימודי טבחות

Untitled-1

פרופשיונל שף | נשים

מגמת מאסטר בלימודי טבחות מקצועית להכשרת טבחים לעבודה מקצועית ונכונה להשתלבות בבתי מלון, מסעדות ומטבחים מוסדיים ופתיחה וניהול עסק מזון תוך פיתוח חשיבה רוחבית ועסקית של שף.

clock-icon

דו שנתי |  65 מפגשים

segel-icon

סגל ההוראה: נשים – שף אורנית עובדיה ושפיות אורחות

clock-icon

דו שנתי |  65 מפגשים

segel-icon

סגל ההוראה: שף אורנית עובדיה ושפיות אורחות

פרופשיונל שף | גברים

הכשרת טבחים מקצועניים, פיתוח חשיבה רוחבית של שף, הקניית שיטות עבודה ייחודיות לבישול כמותי, שיטות עדכניות של הגשה וצלחות. היכרות עם מנות מיוחדות מסביב לעולם, עד לרמת שף מקצועי. הקורס יפתח בך עירנות לטרנדים ומגמות מובילות בעולם. בסיום המסלול תוכל להשתלב בתחום ההסעדה, במקומות עבודה מגוונים, או לפתח קריירת שף עצמאית.

clock-icon

דו שנתי |  60 מפגשים

segel-icon

סגל ההוראה: שף ישראל דודק ושף קובי פרסול

clock-icon

דו שנתי |  65 מפגשים

segel-icon

סגל ההוראה: שף ישראל דודק ושף קובי פרסול

שף בריאות ויועצת תזונה

מגמה ייחודית בתחומה המכשירה שפיות עם התמחות בבישול לתזונה בריאה וצרכי בריאות מיוחדים. מקיפה את שיטות הבישול השונות תוך מציאת פתרונות קולינריים בריאים. הבוגרות תוכלנה להשתלב כמדריכות תזונה וכשפיות עם התמחות בבריאות.

clock-icon

שנתי |  38 מפגשים

segel-icon

סגל ההוראה: סוזי גלר M.Sc וצוות שפיות ותזונאיות, אסתי גדליה  ושף אורנית עובדיה

clock-icon

שנתי |  38 מפגשים

segel-icon

סגל ההוראה: סוזי גלר M.Sc וצוות שפיות ותזונאיות, אסתי גדליה  ושף אורנית עובדיה

בישול גורמה

הקורס המקצועי לבישול גורמה שיכיר לך את כל סגנונות הבישול מגדולי השפים בעולם. תוך התנסות מעשית לפתיחת עסק עצמאי ולשימוש מקצועי.

clock-icon

10 מפגשים בני 3-3.5 שעות

segel-icon

סגל ההוראה: אורנית עובדיה ושפיות אורחות 

clock-icon

10 מפגשים בני 3-3.5 שעות

segel-icon

סגל ההוראה: אורנית עובדיה ושפיות אורחות 

גורמה למקצוענים

הקניית טכניקות חדשניות במטבח המקצועי תוך הבנת תהליכי בישול מורכבים. התנסות מעשית ביצירת מנות גורמה ייחודיות, ורכישת כלים שיקפיצו את היכולות המקצועיות במטבח הגורמה.

clock-icon

6 מפגשים  כ-4 שעות כל שיעור

segel-icon

סגל ההוראה: שף אורנית עובדיה, שף מירי זורגר

 
clock-icon

6 מפגשים  כ-4 שעות כל שיעור

segel-icon

סגל ההוראה: שף אורנית עובדיה, שף מירי זורגר

 

בישול בריא

הקניית ידע מעמיק וטכניקות מקצועיות בתחום הבישול הבריא, ניצול חומרי גלם בצורה מיטבית. הכרות עם שיטות בישול נכונות, בריאות ומותאמות לחומר הגלם. שימת דגש על 'הבראת' מתכונים.

clock-icon

12 מפגשים בני 3-3.5 שעות

segel-icon

סגל ההוראה: השפית אורנית עובדיה

 
clock-icon

12 מפגשים בני 3-3.5 שעות

segel-icon

סגל ההוראה: השפית אורנית עובדיה

 

קולינריה חובקת עולם

קורס סובב עולם חוצה יבשות וסגנונות. הקורס מקנה ידע ברזי הבישול הבינלאומי, מאפשר חשיפה למגוון שיטות בישול וטכניקות עבודה מקצועיות.

clock-icon

10 מפגשים בני 4 שעות

segel-icon

סגל ההוראה: שף אורנית עובדיה ואתי מלכה

 
clock-icon

10 מפגשים בני 4 שעות

segel-icon

סגל ההוראה: שף אורנית עובדיה ואתי מלכה

 

אמנות הבישול לגברים

הקניית ידע מקצועי ועדכני ביסודות הבישול ושיטות בישול מקצועיות תוך היכרות והתנסות מעשית בעמדות עבודה אישיות- עם מגוון סוגי המנות, אופני הטיפול בהם ובישול נכון.

clock-icon

10 מפגשים  כ-4 שעות כל מפגש

segel-icon

סגל ההוראה: שף קובי פרסול ושף ישראל דודק.

 
clock-icon

10 מפגשים כ-4 שעות כל מפגש

segel-icon

סגל ההוראה: שף קובי פרסול ושף ישראל דודק.

 
סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?