לימודי טבחות

פרופשיונל שף
נשים/גברים
מגמת מאסטר בלימודי טבחות מקצועית להכשרת טבחים לעבודה מקצועית ונכונה להשתלבות בבתי מלון, מסעדות ומטבחים מוסדיים ופתיחה וניהול עסק מזון תוך פיתוח חשיבה רוחבית ועסקית של שף.

דו שנתי | 60 מפגשים

סגל ההוראה: נשים – שף אורנית עובדיה ושף מירי זורגר | גברים – שף ישראל דודק ושף עדי שוורץ
שף בריאות ויועצת תזונה
מגמה ייחודית בתחומה המכשירה שפיות עם התמחות בבישול לתזונה בריאה וצרכי בריאות מיוחדים. מקיפה את שיטות הבישול השונות תוך מציאת פתרונות קולינריים בריאים. הבוגרות תוכלנה להשתלב כמדריכות תזונה וכשפיות עם התמחות בבריאות.

שנתי | 38 מפגשים

סגל ההוראה: סוזי גלר M.Sc וצוות שפיות ותזונאיות, אסתי גדליה ושף אורנית עובדיה
בישול גורמה
הקורס המקצועי לבישול גורמה שיכיר לך את כל סגנונות הבישול מגדולי השפים בעולם. תוך התנסות מעשית לפתיחת עסק עצמאי ולשימוש מקצועי.

דו שנתי | 60 מפגשים

סגל ההוראה: אורנית עובדיה ושפיות אורחות
אמנות הבישול לגברים
הקניית ידע מקצועי ועדכני ביסודות הבישול ושיטות בישול מקצועיות תוך היכרות והתנסות מעשית בעמדות עבודה אישיות- עם מגוון סוגי המנות, אופני הטיפול בהם ובישול נכון.


סגל ההוראה: שף עדי שוורץ ושף ישראל דודק.