טארט קרם שקדים
בקישוט קרם וניל

שילוב מרקמים נפלא של פריכות רכות ומוס, קינוח מושלם לאירוח או פינוק בסיום הארוחה.

טארט קרם שקדים בקישוט קרם וניל

טארט קרם שקדים בקישוט קרם וניל

סטיילינג: ציפי כהן, מנוחי הכסטר
צילום: מנוחי הכסטר

(2 טארטים בקוטר 20 ס"מ או כ18 טארטים אישיים)

חומרים:

לבצק פריך
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
40 גרם אבקת שקדים
128 גרם אבקת סוכר
80 גרם ביצים
קורט מלח
335 גרם קמח

לקרם שקדים
200 גרם חמאה רכה
200 גרם סוכר
100 גרם ביצים
150 גרם שקדים טחונים (אפשר להחליף בפיסטוקים, פקאן או לוז)
20 גרם קמח
4\1 כפית מחית וניל
קורט גרידת לימון

לקרם וניל מוקצף
250 גרם שוקולד לבן קצוץ
500 מ"ל שמנת מתוקה
מקל וניל או תמצית וניל

אופן ההכנה:

הכנת הבצק
במיקסר או במעבד מזון מעבדים חמאה וקמח עד לקבלת פירורים .
לאחר מכן, מוסיפים את שאר החומרים היבשים ומעבדים,
מוסיפים ביצים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד .
מקררים את הבצק במקרר לחות חצי שעה.
מרדדים את הבצק לעובי של 5 מ"מ מרפדים רינג או תבנית פאי ומקפיאים לחצי שעה.

הכנת קרם שקדים
מקציפים את החמאה והסוכר לתערובת תפוחה ,מוסיפים את הביצים בהדרגה .
מוסיפים את הוניל הגרידה והשקדים ומערבבים , מוסיפים את הקמח ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד. מומלץ לקרר במקרר לכמה שעות לפני מילוי הטארט.

הכנת קרם וניל
– מרתיחים 250 מ"ל מהשמנת עם וניל , יוצקים על השוקולד וטוחנים בבלנדר מקל.
מניחים לילה במקרר, מוסיפים את יתרת השמנת ומקציפים לפני השימוש.
*ניתן להוסיף 36 גר ג'לטין מומס ביחד עם השוקולד הלבן לתוספת יציבות

הרכבה
מקררים היטב את הטארט. מפזרים עליו מעט אבקת סוכר ומזלפים את קרם הווניל.
*ניתן להקפיא בקופסא אטומה עם הקרם או בלעדיו.הכנת הבצק
במיקסר או במעבד מזון מעבדים חמאה וקמח עד לקבלת פירורים .
לאחר מכן, מוסיפים את שאר החומרים היבשים ומעבדים,
מוסיפים ביצים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד .
מקררים את הבצק במקרר לחות חצי שעה.
מרדדים את הבצק לעובי של 5 מ"מ מרפדים רינג או תבנית פאי ומקפיאים לחצי שעה.

הכנת קרם שקדים
מקציפים את החמאה והסוכר לתערובת תפוחה ,מוסיפים את הביצים בהדרגה .
מוסיפים את הוניל הגרידה והשקדים ומערבבים , מוסיפים את הקמח ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד. מומלץ לקרר במקרר לכמה שעות לפני מילוי הטארט.

הכנת קרם וניל
– מרתיחים 250 מ"ל מהשמנת עם וניל , יוצקים על השוקולד וטוחנים בבלנדר מקל.
מניחים לילה במקרר, מוסיפים את יתרת השמנת ומקציפים לפני השימוש.
*ניתן להוסיף 36 גר ג'לטין מומס ביחד עם השוקולד הלבן לתוספת יציבות

הרכבה
מקררים היטב את הטארט. מפזרים עליו מעט אבקת סוכר ומזלפים את קרם הווניל.
*ניתן להקפיא בקופסא אטומה עם הקרם או בלעדיו.

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?