חטיפי אנרגיה
ביתיים וקלים להכנה

אפרת ליבפרוינד מפנקת אתכם
גם בבריאות.
שווה לנסות!

חטיפי אנרגיה ביתיים וקלים להכנה

חטיפי אנרגיה להכנה

מתכון: השף קונדיטור אפרת ליבפרוינד, צילום: דרור קאליש

(12 יחידות )

לפריכות נוספת של החטיף, מומלץ לקלות מעט את שיבולת השועל בתנור לפני שמוסיפים אותה לתערובת.

חומרים:

לחטיף:
3 כוסות שיבולת שועל גסה,לא אינסטנט (300 גרם)
150 גרם חמאה או 2\1 כוס שמן
1 כוס דבש (320 גרם)
3/4 כוס דחוסה סוכר חום בהיר (180 גרם)
4\1 כפית שטוחה מלח
1/2 כוס קוקוס (50 גרם)
1/4 כוס שומשום (40 גרם)
2 כוסות אגוזי מלך או לוז או פקאן קלויים וקצוצים (200 גרם)
2 כוסות פירות יבשים קצוצים דק או רק חמוציות (300 גרם)
קורט קינמון-לבחירה

אופן ההכנה:

בסיר גדול מחממים חמאה, דבש, סוכר חום, קינמון ומלח. מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות. מסירים מהאש ומוסיפים פנימה קוקוס, שומשום, אגוזים, פירות יבשים ואת שיבולת השועל הקלויה. מערבבים היטב עד שכל החומרים מצופים בתערובת הדבש.
יוצקים מיד את התערובת לתבנית בגודל 30 על 20 ס"מ מרופדת בנייר אפיה ומהדקים היטב כדי שהתערובת תהיה ישרה. מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר לקירור של שעתיים-שלוש.
מחלצים מהתבנית (נעזרים בקצוות נייר האפייה), מקלפים את נייר האפייה ומניחים על קרש חיתוך. חותכים לחטיפים בגודל 3 על 7 ס"מ. שומרים בכלי אטום במקרר ומגישים קר.

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

חדש באתר!
לומדים לבשל מהבית
עם סדנאות דיגיטליות לפסח

עם אפרת ליבפרוינד
ואורנית עובדיה