חטיף תמרים,
טחינה סילאן ופיצוחים

מעדן נפלא ללא נקיפות מצפון בכלל….

חטיף תמרים, טחינה סילאן ופיצוחים

חטיף תמרים, טחינה סילאן ופיצוחים

מתכון: שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד, צילום: דרור קאליש

חומרים:

לחטיף:
1 מיכל ממרח תמרים (450 גרם)
1/2 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס סילאן או דבש
4\3 כוס אגוזי לוז קלויים ושבורים גס
4\3 כוס שקדים קצוצים דק או שקדים מולבנים קלויים
2 כפות פיסטוקים קצוצים-לבחירה

אופן ההכנה:

אופן ההכנה :
מערבבים בקערה ממרח תמרים, טחינה וסילאן. מוסיפים את האגוזים והשקדים ומערבבים.
שוטחים בתבנית בגודל 30 על 20 ס"מ ,או בתבנית יותר קטנה כדי לקבל חטיף יותר גבוה ומשטחים היטב.
מקפיאים לשעתיים וחותכים לחטיפים אישיים.שומרים במקרר

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

חדש באתר!
לומדים לבשל מהבית
עם סדנאות דיגיטליות לפסח

עם אפרת ליבפרוינד
ואורנית עובדיה