חדש! סדנאות שף ייחודיות להעשרה מקצועית! כנסו >

סל קניות

חטיף ‘טעמי’
תוצרת בית

מתכון לחטיף טעמי הממכר, תוצרת בית! למשלוח מנות ולכל מטרה.

חטיף 'טעמי' ביתי

חטיף טעמי ביתי

מתכון: שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד, צילום: דרור קאליש

חומרים:

תבנית בגודל 20 על 30 או תבניות מלבניות אישיות מסיליקון

לחטיף:
70 גרם חמאה
40 גרם (4 כפות) דבש
55 גרם (5 כפות) גלוקוזה או סירופ תירס
כף סירופ מייפל
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
100 גרם (3 וחצי כוסות) פצפוצי אורז
4 כפות מחית נוגט
200 גרם שוקולד מריר מומס

לציפוי שוקולד:
300 גרם שוקולד מריר
6 כפות שמן
4 כפות אגוזי לוז קצוצים או ברס-לבחירה

אופן ההכנה:

אופן הכנת החטיף:
בסיר בינוני מניחים יחד חמאה, דבש, סירופ תירס, מייפל וסוכר ומבשלים יחד עד שנוצר רוטב קרמל אחיד וחלק.
מורידים מהאש ומוסיפים פנימה את מחית הנוגט, מערבבים היטב עד שהתערובת חלקה.
מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים היטב עד שכל הפצפוצים מצופים. מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים היטב
מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 30 כל 20 מרופדת ומשטחים היטב כדי שתתקבל שכבה אחידה וישרה.. מעבירים למקרר לשעה.
בעזרת סכין חדה פורסים לחטיפים בגודל 3 על 5 ס”מ ובינתיים מכינים את הציפוי.

אופן הכנת ציפוי השוקולד:
ממיסים את השוקולד ומוסיפים לו את שמן.במידה ורוצים מוסיפים גם את האגוזים הקצוצים
טובלים את החטיפים הקפואים בתערובת השוקולד ומצפים היטב מכל הכיוונים. מחלצים את החטיפים בעזרת מזלג תוך ניעור עודפי השוקולד.
מניחים את החטיפים המצופים על נייר אפייה ומחכים להתייצבות מוחלטת של השוקולד.
שומרים בקופסה אטומה המקרר עד ההגשה או בהקפאה עד חודש.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל