השתלמויות מקצועיות

Untitled-1

סדנת לחם

גברים

תיאוריה ועבודה נכונה
של לחם ומתאבנים
בתנור הביתי
מרצה:
שף ישראל דודק

sylabusicon11-

סדנא חד פעמית

תאריך פתיחה: ינואר 2019

חגיגת בשרים

גברים

להכיר את חלקי הבשר השונים ולהבין תהליכים ועבודה נכונה עם כל סוגי הבשר.
מרצים: שף ישראל דודק
ושף עדי שוורץ

sylabusicon11-

3 מפגשים

תאריך פתיחה: ינואר 2019

קינוחים ומאפים

גברים

היכרות והתנסות מקצועית
עם מאפים וקינוחים מובילי עולם.
קינוחי מסעדה, קינוחי מישלן
וקינוחי בוטיק

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

קינוחי מישלן

היכרות והתנסות מקצועית
עם מאפים וקינוחים מובילי עולם.
קינוחי מסעדה, קינוחי מישלן
וקינוחי בוטיק

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

ללא גלוטן

היכרות מעשית עם פתרונות ועבודה נכונה באפיה ללא גלוטן. לחמים, מאפים, קינוחים וחטיפים. כולל סדנת קאוצ'ינג להתמודדות עם צליאק.

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

ללא סוכר

התנסות מעשית והיכרות מקצועית עם אפיה והתמודדות לסכרתיים ודיאט.
עוגות, מאפים, קינוחים ופטיפורים ללא סוכר.

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

בישול בריא

היכרות והתנסות מעשית
עם מושגים, טכניקות והמרות
חומרי גלם לחומרים בריאים. מנות, קינוחים,עוגות מהעולם הבריא

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

מטבח מזרחי

טעימות, ניחוחות והתנסות עם מנות בסגנון אוריינטלי-מזרחי.
היכרות מעשית עם המטבח המזרחי ושיטות עבודה נכונות.

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

מטבח איטלקי

בואו לפתוח צהר מקצועי למטבח האיטלקי. התנסות מקצועית ומעשית עם מנות הדגל האיטלקיים: פסטות, פיצות, פוקאצות והיכרות עם סוגי הגבינות.

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

מטבח אסייאתי

התנסות מעשית והיכרות עם טכניקות העבודה עם מנות מהעולם האסייאתי – סושי יפני, תאילנדי, וסיני.
 
 
 

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

מטבח צרפתי

המטבח הצרפתי טומן בחובו
טעמים וניחוחות מעולמות ניגודיים, המתוק והמלוח, הקלאסי והמודרני.
התנסות מעשית עם מנות,
רטבים, מאפים וטעמים
צרפתיים מוכרים.

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

בישול מולקולרי

היכרות מעשית ומקצועית עם אחד הטרנדים הלוהטים במסעדות: שילובים מפתיעים מודרניים על צלחת העושים שימוש בטכנולוגיות יוצאות דופן המביאים למיצוי מורכב ומפתיע של טעמי המנה. מבחנות, מקפא או קצף ומסך עשן.

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

סדנת פטיפורים

קסמים, טכניקות, יצירתיות ושיטות עבודה
עם שוקולד ופטיפורים.
התנסות מעשית ליצירות בוטיק מיניאטורים משוקולד.
סדנא מרתקת עם הטובים
ביותר בתחום

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

סגירת תפריט