הפקה לחנוכה

לקראת החנוכה פרסמתי במגזין קטיפה הפקה מיוחדת
ההפקה בשיתוף תלמידתנו המוכשרת בעלת קייטרינג אסתר קורלנסקי.

לביבות שיככבו אצלכם כל חג החנוכה

מתכון: אסתר קורלנסקי | סטילינג: ציפי כהן | באדיבות עיתון קטיפה

חומרים:

1 בצל קצוץ
חבילת פטריות טריות\משומרות קצוצות דק
150 גר' גבינת שמנת
100 גר' גבינת פיקרינו
100 גר' גבינת פרמזן
2 כוסות פצפוצי אורז
כוס וחצי קמח
4 ביצים
כף א. מרק בצל
חצי כפית שום כתוש. מלח. ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

חממי שמן במחבת הכניסי הבצל הקצוץ טגני עד להזהבה הוסיפי פטריות וטגני עוד 5 דק'
גרדי הגבינות הקשות במגרדת דקה והוסיפי את הפטריות המטוגנות ושאר החומרים.
חממי שמן במחבת כשהשמן חם אבל לא רותח צרי בידיים לחות לביבות עגולות וטגני עד להזהבה משני הצדדים

לציפוי המוקרם:
20 גר' חמאה
3/4 כוס חלב
3/4 כוס שמנת מתוקה
מלח, פלפל
בסיר קטן המיסי את החמאה הוסיפי החלב שמנת מתוקה ותבלינים בשלי 10 דק' להסמכה
לפני ההגשה מרחי על כל לביבה ציפוי עדין מרוטב ההקרמה והכניסי לתנור למשך 3 דק'
בהצלחה רבה, ספרו לנו איך יצא

לביבות במסגרת

B

מתכון: אסתר קורלנסקי תלמידתנו המוכשרת בעלת קייטרינג בב"ב | סטיילינג: ציפי כהן | באדיבות עיתון קטיפה

הבטחתי מתכונים מעניינים! אז הנה עוד אחד, נסו ותהנו

חומרים:

ללביבות
1 בצל קצוץ דק
1/2 חבילת נבטים עבים קצוצים דק
4  תפו'א בינונים מגורדים בפומפיה גסה
50 גר' צנוברים
4 ביצים
כוס ורבע קמח
כף א. מרק עוף
מלח. פלפל לפי הטעם

למסגרת הבטטה
1 בטטה גדולה במיוחד קלופה ופרוסה לפרוסות בעובי 1 ס"מ

אופן ההכנה:

אופן הכנת הלביבה
חממי שמן במחבת הוסיפי הבצל וטגני להזהבה הוסיפי הנבטים וטגני עוד 2 ד'ק העבירי התכולה לקערה. סחטי את התפו'א המגורדים והוסיפי לבצל הכניסי את שאר החומרים לאותה קערה טעמי ותקני תיבול.
הכנת המסגרת:
קרצי את פרוסות הבטטה בחותכן עגול עם חותכן עגול קטן יותר הוציאי את תוך העיגול הגדול. תתקבל טבעת שתשמש כמסגרת ללביבה.

הרכבת המנה
חממי שמן בעומק 3 ס"מ במחבת שטוחה. הניחי על קרש חיתוך את טבעות הבטטה מלאי בתערובת התפו'א והחליקי בזהירות אל השמן החם. טגני משני הצדדים עד לריכוך והזהבה. לספיגת השמן הוציאי הלביבות על נייר סופג והגישי אותן חמות
בהצלחה רבה

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.