סל קניות

המבורגר פטריות

מי אמר שהמבורגר חייב להיות מבשר? 35 דקות גג, ויש לכם המבורגר צמחוני, בריא, דל שומן, תוצרת בית ובטעם נפלא. ניתן להגיש בלחמניות ביס כפינגר פוד נפלא לאירוח.

המבורגר פטריות

המבורגר פטריות

ציפי כהן
צילום וסטיילינג: מנוחי הכסטר

חומרים:

2 סלסילות פטריות שמפיניון ופורטבלו או שיטאקי
2 בצל קצוץ
2 שיני שום
2 ביצים
3-4 כפות פרורי לחם או שיבולת שועל
מלח ופלפל גרוס
לטעם בשרי מזרחי המזכיר קבב ניתן לתבל בכמון ופפריקה מעושנת
שמן לטיגון

לתוספת חלבון ניתן להוסיף:
טופו מגורר
1-2 כוסות עדשים שחורות/ירוקות או מש


להגשה:

לחמניות
חסה, פרוסות עגבנייה, פרוסות בצל, מלפפון חמוץ, קטשופ, מיונז חרדל לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. מנקים וקוצצים את הפטריות,
  2. מטגנים את הבצל להזהבה, מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר המרכיבים , ולשים היטב.
  3. מחממים שמן, יוצרים קציצות ומטגנים להזהבה.
  4. חוצים לחמנייה, מורחים בממרח הרצוי, מסדרים את הירקות, מעל את הקציצה, ומכסים במחצית הלחמנייה.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל