גלידת ריבת חלב

ולקינוח אי אפשר בלי גלידה טובה…

גלידת ריבת חלב

גלידת ריבת חלב

סטיילינג: ציפי כהן, מנוחי הכסטר
צילום: מנוחי הכסטר

חומרים:

600 מל' שמנת מתוקה
350 גר' ריבת חלב

אופן ההכנה:

להקציף את השמנת המתוקה לקצף רך, להוסיף ריבת חלב ולהקציף.

ניתן להוסיף ריפל ריבת חלב: יוצקים ריבת חלב, ומקשקשים מעט לטעם מודגש.

גיוונים:
• גלידת נוטלה בראוניז מכינים עם ממרח שוקולד אגוזים, או ממרח שוקולד ומחית נוגט. מערבבים פנימה כוס קוביות קטנות של בראוניז ומקפיאים.
• גלידת ריבת חלב ושוקולד מכינים עם ריבת חלב. מערבבים פנימה 2/3 כוס שוקולד מריר מגורר ומקפיאים.
• גלידת לוטוס פירורים מכינים עם ממרח לוטוס או ממרח עוגיות קרמל. מערבבים פנימה 2/3 כוס פירורים של עוגיות לוטוס ומקפיאים.
• גלידת חלבה פקאן סיני מכינים עם ממרח חלבה. מערבבים פנימה 2/3 כוס אגוזי פקאן סיני קצוצים ומקפיאים.

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?