גלידת וניל עוגיות

גלידה מופלאה במרקם מושלם, אין צורך במכונת גלידה! ההכנה מהירה במיוחד, אף אחד לא יאמין שהכנתם לבד.
תוכלו לגוון בטעמים: שוקולד מגורר, פקאן מסוכר, פיסטוק ועוד.

גלידת וניל עוגיות

גלידת וניל עוגיות

סטיילינג: ציפי כהן, מנוחי הכסטר
צילום: מנוחי הכסטר

גלידה מופלאה במרקם מושלם, אין צורך במכונת גלידה! ההכנה מהירה במיוחד, אף אחד לא יאמין שהכנתם לבד.
תוכלו לגוון בטעמים: שוקולד מגורר, פקאן מסוכר, פיסטוק ועוד.

חומרים:

2 מיכלי שמנת מתוקה
100 מל' חלב מרוכז
150 גר' עוגיות שחורות כמו אוריאו

אופן ההכנה:

להקציף שמנת לקצף רך, להוסיף חלב מרוכז ולהקציף עוד קצת.

להוסיף פרורי עוגיות ולהקפיא

גיוונים: ניתן להחליף את עוגיות האוריאו בפקאן או שקדים מסוכרים, שוקולד קצוץ או מגורר, פרורי עוגיות או עוגה שונים

לגלידת פיסטוק – מוסיפים יחד עם החלב המרוכז כף מחית פיסטוק, ו100 גר' שברי פיסטוקים

לגלידת שוקולד- ממיסים 150 גר' שוקולד חלבי או שוקולד מריר, מערבבים עם החלב המרוכז ומוסיפים לשמנת המתוקה ומקציפים עוד קצת.

לגלידת קפה- מוסיפים 2 כפות קפה נמס לשמנת המתוקה, או כף קפה מגורען מומס בכף מים חמים יחד עם החלב המרוכז.

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?