מתכונים וטיפים

Untitled-1

לפי חגים:

לפי נושאים:

ארוחות שהן – מרק

רק מרק, אבל ארוחה שלמה! מרקים משביעים שיגוונו לכן את החורף. אין יותר תענוג מגשם בחלון, ומרק מהביל על השולחן, בתיאבון ולרוויה הכנה וסטיילינג: ציפי כהן צילום: שושי סירקיס

קראו עוד »

טיפים לעריכת שולחן,
ועיצוב שולחן לסוכות

חגי תשרי כבר כאן, ואיתם סעודות החג, אין ספור מנות, ושולחן אחד !
חשבתן לגוון ולשנות את מראה השולחן בין סעודה לסעודה בחגים הבאים עלינו לטובה?
אז הנה, הכנו לכם טיפים לעיצוב שולחן בקלות וללא השקעה כספית גבוהה

קראו עוד »

תפוח בדבש

אם נשאר לכן עוד זמן במטבח, הבאנו לכן מתכוני קינוח מנצחים לחג מהשף קונדיטורית שלנו אפרת ליבפרוינד
שיהיה לכם מתוק וטעים, לשנה טובה ומתוקה כתפוח בדבש.

קראו עוד »

מתכוננים לחגים

אם אתן מאילו שזריזים מקדימים, הכנו במיוחד בשבילכן מתכונים נבחרים, מנות עיקריות ומנות פתיחה חגיגיות וקלות הכנה, לקראת החגים הבאים.

קראו עוד »

מתכונים חלב מענגים לחג השבועות

בכל שנה כשמגיע חג שבועות החגיגה מתחילה, הטעמים המעודנים, הנימוחים, המפתיעים, והמענגים, רק קשה לבחור במה מתחילים. שקיקי חביתיות במלית ברוקולי ובשמל מוקרם    הבלינצ'עס הסטנדרטיות מקבלות פנים חדשות,  במראה ובטעם מוקרם חלומי. ניתן לגוון את המלית בירקות נוספים כמו פטריות, תפו"א, בטטה, תרד או כרובית המשתלבות נהדר עם רוטב

קראו עוד »

מתכוני בריאות אהובים

תודו שלאכול בריא נשמע לא מאד טעים ומגרה את החיך. הנה לכם כמה מתכונים שיקלקלו לכם את התזה הזו,  גם מגרים את החושים, גם טעימים , גם מהירים להכנה, אז רוצו להכין ותראו שיבקשו מכם כמות כפולה סלט חסה ופטריות מוקפצות   סלט מלא בריאות, ויטמינים ופטריות שהם ממש אנטיביוטיקה,

קראו עוד »

פרוייקט לט"ו בשבט – אבטיח של ורדים

אומנות הגילוף התאילנדי פרוייקט בשלבים     אומנות הגילוף בפירות וירקות, מקורה בשיטה עתיקת יומין, באסיה- תאילנד וסין, כיום היא מקבלת עדנה חדשה ברחבי העולם, ומתאימה לקישוט אירועים, מזנונים ועיצובי יוקרה. עיצוב וגילוף בפירות וירקות, אינו מצריך חומר או מכשור רב, אלא רק פרי, סכין ויד ענוגה. הפרי המפוסל מעשיר

קראו עוד »

הקמפוס הקולינרי – בהתחדשות מתמדת!

קורס פסח עם שף מירי זורגר 2 מפגשים הקמפוס הקולינרי מפנק אתכן לכבוד חג הפסח בסדנת בישול חגיגית!! זוהי ההזדמנות שלכן ללמוד מהשפיות המובילות שלנו שפע רעיונות וטיפים ייחודיים שיצבעו מחדש את שולחן החג בביתכן. בסדנה בת שני מפגשים תכירו מאכלים חגיגיים וטעימים להפליא, צורות הגשה מרשימות, עוגות, עוגיות וקינוחים

קראו עוד »

סדנאות חנוכה בקמפוס הקולינרי

ביקשתן? קבלתן! סדנאות חנוכה חד פעמיות עם השפיות הידועות בקמפוס הקולינרי   * סדנת פטיפורים מתקדמת עם שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד יום ב' 26.12 , בוקר 10-13   *סדנת בישול חלבית לחנוכה כולל קינוח עם השפית מירי זורגר יום ג' 27.12 ,בוקר 10-13   *סדנת עיצוב עוגה בבצק סוכר עם הדר בן שבת יום ד'

קראו עוד »

חורף מתוק וחם

מתוקים וחמים לימי חורף קסומים עוגת שוקולד חמה בכוסות אישיות   עוגת שוקולד חמה נפלאה וטעימה, מתאימה לימים חורפיים וקסומים. אפיתי אותה ממש תוך כדי הצילומים כדי שתוכלו להתרשם ברגע האמת מהשוקולד החם והרך שבפנים (ראו תמונה). ממש מתחשק ללקק את הכפית, נכון? כ-15 מנות אישיות (תלוי בגודל הכוס) לעוגה:

קראו עוד »

מתכוני חנוכה מרעננים

 סיבה למסיבה עם מתכונים מיוחדים לחנוכה, לביבות משודרגות, סביבוני גבינה וסופגניות מעוצבות חדשניות, סופגניות אצבע בקישוט קצפת:(30 סופגניות)     לסופגניות: 1 ק”ג קמח (7 ורבע כוסות) 1 קוביית שמרים או 2 כפות שמרים יבשים (17 גרם) 1/4 1 כוסות חלב פושר או מים (300 מ”ל) 1/2 כוס סוכר (100

קראו עוד »

סדנת זילוף

לאור הביקוש הרב – סדנת 'זילוף מקצועי' חוזרת! ביום ד' 30.11 כ"ט חשון נרשמים לסדנה בת 4 שעות עם השפית הודיה קליף, לומדים לזלף כמו מקצוענים ויוצאים עם עוגה מעוצבת מתנה! בשווי הסדנה…   הצטרפי להצלחה! בואי ללמוד ולהתמקצע במקצועות הבישול והקונדיטוריה בקורסים המקצועיים שלנו בקמפוס הקולינרי,  בהם תלמדי, עוגות

קראו עוד »

מתכוני חורף חמים

הרוח מנשבת והגשם מטפטף על החלונות, בחוץ  מתקרר, לפניכם מבחר מתכונים שיחממו לכם את הימים הקרים מרק תפו"א וכרישה חלומי     מרק מוקרם מופלא שמפיץ בבית ריח וטעם שמריץ את כולם למטבח. החומרים הדרושים: ענף כרישה/ לוף  גדול ושמן (או 2 קטנים) 10 תפו"א מקולפים וחתוכים לקוביות כף שמן

קראו עוד »

סימנים לראש השנה
ושתהיה לנו שנה מתוקה

מתכונים נפלאים מהירים לסימני ראש השנה סלט סימנים   סלט בצילחות מפתיעה המתאימה לליל ר"ה. אפשר בהחלט לותר על צורת ההגשה ולערבב הכל בקערה ולקבל סלט בטעם נפלא. החומרים הדרושים: 1 תפו"ע אדום פרוס 1 חב' עלי סלק או חסה שטוף וקצוץ חצי בצל סגול קצוץ 1 סלק מגורר 1

קראו עוד »

עוגות וקינוחים
לקראת השנה החדשה

לקראת השנה החדשה אספנו עבורכן את מיטב מתכוני עוגות דבש ותפוחים מהשפיות הנבחרות שלנו עוגת תפוחים בציפוי שוקולד ודבש    העוגה נפלאה גם ללא הציפוי והיא נשמרת לחה ועסיסית במקרר כמה ימים. (תבנית עגולה או תבנית קוגלהוף בקוטר 20-18 ס"מ) לעוגה: 2 ביצים גדולות 150 גרם (4\3 כוס) סוכר 100

קראו עוד »

מסיימים את החופשה
עם מתכונים נפלאים

  החופשה מסתיימת, וכבר מתחילים את הלימודים, נצלו את הימים האחרונים להכין את המתכונים הבאים, גם קרירים, גם מפנקים, גם בריאים וגם מהירים. וכן הם גם מתאימים לתחילת הלימודים, בבוקר או בערב כשכולם רעבים…   אייסים קייציים בטעמים מופלאים   אין כמו אייסים קרירים ומפנקים לימי הקיץ החמים, כדאי תמיד

קראו עוד »

פרוייקט חופשה

נצלי את החופשה להתנסות במטבח, תוכלי לשתף את בנותיך בחוויה קולינרית משותפת ולהכין יצירות נפלאות. 'עוגת' לחם בצל בקישוט פרחי ירקות שף לאמנות קולינרית ציפי כהן   'עוגה' יפיפייה המזכירה עוגת קצפת מתוקה, מדובר על בצק לחם אפוי ברינג עגול, ממולא בשכבות של ממרח ומעוטר בגבינת שמנת ופרחי ירקות. מתאים

קראו עוד »
סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.