ארוחת צהרים מהירה עם הילדים

ארוחת בזק, שווארמה ביתית מעולה שמכינים ב5 דקות עבודה במחבת, ממש כמו המקורי בפיתה עם חומוס וחמוצים לבחורים שחוזרים הביתה רעבים בבין הזמנים.

שווארמה אמיתית מהמטבח של אמא

שווארמה ביתית מעולה

חומרים:

1-2 בצל גדול פרוס
2 חזות עוף שלמים או 6 פרגיות או חצי ק"ג שווארמה הודו, אפשר גם תערובת של חלקם או כולם
2 כפות שמן זית
4 שיני שום פרוס
כף שטוחה כמון
כף חוויג' או תבלין לשווארמה
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. עם סכין טובה חותכים את העוף או ההודו לרצועות דקות, יותר קל במצב חצי קפוא
  2. מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב עד שמתחיל להזהיב, מוסיפים את השום, מוסיפים את רצועות העוף למחבת ומטגנים תוך ערבוב או הקפצה כ-3 דקות עד שהעוף משנה את צבעו ללבן, מוסיפים את התיבול וממשיכים לטגן עד שהרצועות עשויות מבפנים, ומיד מורידים מהאש על מנת שהחזה לא יתייבש.
  1. אם משתמשים בפרגית או בהודו, זמן הטיגון מתארך לכ10 דקות. או עד שהרצועות מוכנות.

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?